Η HiT S.A. εισάγει το business continuity στα ξενοδοχεία

Α Decrease font Enlarge font
Η HiT S.A. εισάγει το business continuity στα ξενοδοχεία

Η HiT Hospitality Integrated Technologies S.A., κορυφαίος Μηχανογράφος ξενοδοχειακών μονάδων και αλυσίδων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την Vodafone και λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική Αγορά ένα πακέτο υπηρεσιών επιχειρηματικής συνέχειας που αφορά τον τουριστικό κλάδο.

Η νέα σειρά απαραίτητων εργαλείων BUSINESS CONTINUITY for Hotels & Hotel Chains™ έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ξενοδοχείου για ασφαλή αποθήκευση και γρήγορη ανάκτηση των δεδομένων του σε περίπτωση καταστροφής, διαδικασίες ζωτικής σημασίας για την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία του.

Όλα τα πακέτα BUSINESS CONTINUITY for Hotels & Hotel Chains™ προσφέρουν χώρο backup στον αξιόπιστο cloud server της Vodafone, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή προστασία των αντιγράφων ασφαλείας ολόκληρης της ΙΤ υποδομής του ξενοδοχείου, αλλά και την βέλτιστη ταχύτητα ανάκτησης των δεδομένων σε περίπτωση συμβάντος. Επιπλέον, οι ΙΤ Consultants της HiT S.A. κάνουν πιο εύκολη την ορθή επιλογή του σημείου ανάκτησης [RPO] και του στόχου χρόνου αποκατάστασης [RTO], τον σχεδιασμό κατάλληλης στρατηγικής ανάκτησης με ανάλυση κόστους-οφέλους [cost-benefit analysis] και το έγκαιρο restore.

Όλα τα πακέτα BUSINESS CONTINUITY for Hotels & Hotel Chains™ παρέχουν:

  • Καινοτόμο συνδυασμό παροχής ΙΤ υπηρεσιών με υποδομές υψηλού επιπέδου 
  • Αυτόματο backup σε χρόνο που ορίζει ο χρήστης 
  • Μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά και αποθήκευση των data 
  • Φύλαξη σε σύγχρονο data center εντός ΕΕ 
  • Ασφάλεια που πιστοποιείται με ISO 27001 
  • Υποδομή σχεδιασμένη με βάση τις απαιτήσεις ΑΔΑΕ, ΑΠΔΠΧ, ENISA και CSA 
  • Εναρμόνιση με τις επιταγές του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων [GDPR] 
  • Απαλλαγή από extra κόστος υποδομών και λογισμικού. 

Τα νέα πακέτα BUSINESS CONTINUITY for Hotels & Hotel Chains™ ήρθαν για να κάνουν την ολική επαναφορά του ξενοδοχείου σας να μοιάζει με άλλη μια μέρα στο γραφείο!

www.hit.com.gr

Βρείτε μας στο Hall 3 στο Περίπτερο C38 στην Xenia 2018