Η κινητήριος δύναμη στην επιχειρηματική ανάπτυξη

Α Decrease font Enlarge font
Η κινητήριος δύναμη στην επιχειρηματική ανάπτυξη

Η Economist Hellas S.A. ανήκει στον όμιλο DIVERSA HOLDINGS και ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, σε τομείς όπως ο στρατηγικός επιχειρησιακός σχεδιασμός, η διαχείριση επενδύσεων, η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, η διαμεσολάβηση για εξαγορά εταιρειών.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση των Πελατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσδίδοντας πραγματική αξία στην Επιχειρηματικότητα, διαμέσου των συνεργειών και συνεργασιών που αναπτύσσουμε με επιτυχία.

Θεμελιώδης αρχή μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Δίνοντας έμφαση στην ομαδικότητα, την υπευθυνότητα, το σεβασμό, την κοινωνική ευθύνη, θέτουμε υψηλούς στόχους ενισχύοντας τη θέση μας στη ελληνική & την παγκόσμια αγορά. Πιστεύουμε ότι οι "Γέφυρες Γνώσεων & Συνεργασιών" αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων μας, αφού μας δίνει τη δυνατότητα δικτύωσης με άλλες επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας στην επιχειρηματική αγορά, περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες, οικονομοτεχνικές και διεθνείς μελέτες, διαχείριση επιχειρηματικού κινδύνου (Risk Management), προγράμματα του αναπτυξιακού νόμου, προγράμματα ΕΣΠΑ, νεανική επιχειρηματικότητα, διοίκηση έργων, τεχνολογικές υπηρεσίες, πληροφοριακά συστήματα, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, marketing management, green technology.

Η κινητήριος δύναμη στην επιχειρηματική ανάπτυξη

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτική μας και βασικό της χαρακτηριστικό είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η οποία αποτελεί στοιχείο πολιτισμού και προάγει τις ηθικές αξίες. Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από την οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια θέτουμε το νέο επενδυτή στο επίκεντρο, παρέχοντας του προστασία από λάθος επενδύσεις. Η κοινωνική ευαισθησία, η συνείδηση, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμβάλλουν στην επιχειρηματική μας κουλτούρα.

Εστιάζοντας στην άνοδο του τουρισμού καθώς επίσης στη σημασία του ξενοδοχειακού κλάδου στην ελληνική οικονομία η Economist Hellas S.A. δείχνοντας το δέοντα σεβασμό στο φυσικό, κοινωνικό και πολιτισμικό περιβάλλον, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες (στρατηγικό σχεδιασμό, internal analysis, audit, SWOT analysis, στρατηγική επικοινωνίας & marketing, brand name monitoring, οικονομοτεχνικές μελέτες) και ταυτόχρονα δίνει έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική συνοχή των νέων επενδυτών στη χώρα μας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους συνεργάτες είμαστε σε θέση να δώσουμε μία άλλη διάσταση στο προφίλ της εταιρείας σας τόσο σε ελληνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

DIVERSA HOLDINGS

  • ECONOMIST HELLAS S.A.
  • ΠΕΝΤΑΣ Α.Ε.
  • ΑΨΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε
 
 

Βρείτε μας στο Hall 1 στο Περίπτερο C14-D16 στην Xenia 2018