Πάνω από 12.000 ποιοτικοί επαγγελματίες επισκέφτηκαν την xenia την 2η ημέρα

Α Decrease font Enlarge font
Πάνω από 12.000 ποιοτικοί επαγγελματίες επισκέφτηκαν την xenia την 2η ημέρα

Ξεπέρασαν τους 12.000 οι ποιοτικοί επαγγελματίες που πέρασαν τις πύλες του Metropolitan Expo, μέχρι και το τέλος της 2ης ημέρας της Xenia 2021, δίνοντας την ευκαιρία στους 350 εκθέτες να συνάψουν πλήθος ποιοτικών συμφωνιών. Διαβάστε τον σχετικό απολογισμό που κάνει η xenia για τη χθεσινή ημέρα...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε και την 2η ημέρα της covid-free Xenia 2021, η προσέλευση ξενοδόχων από κάθε σημείο της χώρας στο Metropolitan Expo. Η δεύτερη ημέρα της έκθεσης χαρακτηρίστηκε από ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα και πυρετώδεις διαβουλεύσεις. Ένας μεγάλος αριθμός από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας πέρασαν τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου προκειμένου να γνωρίσουν από πρώτο χέρι όλες τις τάσεις και τις νέες προτάσεις που θα δώσουν επιπλέον ώθηση στις επιχειρήσεις τους.

Οι 350 εκθέτες ήταν από νωρίς στις επάλξεις ώστε να ανταπεξέλθουν στον καταιγισμό ερωτήσεων των δυνητικών πελατών και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Και πράγματι, η εικόνα επιχειρηματιών να συζητούν για εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες ήταν κάτι ιδιαίτερα σύνηθες σε κάθε γωνιά της Xenia 2021.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι είναι οι επισκέπτες καθώς το feedback που αφήνουν είναι ότι τους δόθηκε η δυνατότητα να δουν προϊόντα που πραγματικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στις επιχειρήσεις τους και όλοι στάθηκαν στην πληρότητα λύσεων σε όλους τους τομείς όπως ο κατασκευαστικός κλάδος (δομικά υλικά, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνες, spa, αίθρια κλπ), ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, τα συστήματα ασφαλείας, η τροφοδοσία κ.α. Το σημαντικότερο είναι ότι οι επισκέπτες από τις πρώτες τους δηλώσεις και σήμερα, αναφέρουν ότι είχαν την δυνατότητα να βρουν αυτά που έψαχναν σε όποια κατηγορία και αν ανήκαν τα καταλύματά τους και με βάση όλα τα budget.

Οι καινοτόμες ιδέες κυριάρχησαν στα Special events

Πέρα από το -εντυπωσιακό- εκθεσιακό σκέλος, πλούσια ήταν και τα special events της ημέρας. Το Digi Hotel που πραγματοποιείται στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 3, πραγματεύτηκε κυρίως τους τρόπους με τους οποίους ένα τουριστικό κατάλυμα μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη, σωστή και στοχευμένη προώθηση και προβολή. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής πραγματικότητας όσον αφορά την ψηφιακή προώθηση των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Αντίστοιχα από το stage του Build Hotel στο Hall 2, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σήμερα σε αρχιτεκτονικά θέματα με επίκεντρο τον αειφόρο τουρισμό. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Στο πλαίσιο του Ελληνικού Πρωινού, ο σύμβουλος chef του Ελληνικού Πρωινού, κ. Στράτος Ιωσηφέλλης και η chef κα Ελπίδα Χαραλαμπίδου παρουσίασαν για 2η ημέρα,  ξεχωριστές συνταγές όπως Τσαλακωτή Σπανακοτυρόπιτα, Λουκουμάδες τυριού, Μπουγάτσα σοκολάτας με μαρμελάδα Σύκο και τηγανίτες Λήμνου.