Xenia 21| Τρίτη ημέρα με αισιοδοξία και συναντήσεις

Α Decrease font Enlarge font
Xenia 21| Τρίτη ημέρα με αισιοδοξία και συναντήσεις

Τελευταία ημέρα σήμερα για την Xenia 2021 και η δυναμική προσέλευση των ξενοδόχων συνεχίζεται.

Μετά από ένα διήμερο που χαρακτηρίστηκε άκρως επιτυχημένο – τόσο από τους 350 εκθέτες που είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες εμπορικές συζητήσεις όσο και από τους επισκέπτες που μπόρεσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεών τους, σε διάφορους σημαντικούς τομείς όπως κατασκευή, διακόσμηση, ενέργεια, αυτοματισμοί, εξοπλισμός, food & beverage και digital technology – η κορυφαία έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Από νωρίς, η εικόνα που επικρατεί στα Ηalls του εκθεσιακού είναι επιχειρηματιών που επισφραγίζουν νέα deals ή ανανεώνουν ήδη πετυχημένες συνεργασίες. Παράλληλα, στο ιδιαίτερο και απαιτητικό post – covid περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου θα έχουν και σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκθέτες για τις νέες ανάγκες της επιχείρησής τους και να βρουν καινοτόμα προϊόντα για να «εισάγουν» τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους σε μία νέα safe εποχή.

Έντονη δράση υπάρχει και σήμερα στα stages των special events

 

Οι εισηγήσεις και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις δύο πρώτες ημέρες με την συμμετοχή κορυφαίων experts του κλάδου απέσπασαν θετικότατα σχόλια από όσους είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν, καθώς έλυσαν πολλές απορίες και άνοιξαν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά τους οράματα. Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιούνται οι τελευταίοι κύκλοι ομιλιών και παρουσιάσεων πάνω σε καίρια ζητήματα που αφορούν στον ευρύτερο ξενοδοχειακό κλάδο.

Η διαχείριση των Social Media και των online κριτικών, το Smart Hotel, οι προορισμοί του αύριο, η λειτουργία των ξενοδοχείων είναι μερικά από τα ζητήματα που αναλύονται διεξοδικά μέσα από τις θεματικές ενότητες στο πλαίσιο του Digi Hotel (Hall 3). Την θεματολογία και τις ώρες των ομιλιών μπορείτε να τα δείτε εδώ. Παράλληλα στο Hall 2, συνεχίζεται το Χenia Build με θεματολογία μεταξύ άλλων, γύρω από την αειφορία, το brand Greece και τα παραδοσιακά υλικά. 

 

Για τρίτη και τελευταία ημέρα θα διεξαχθεί και το live cooking του Ελληνικού Πρωινού με τον σύμβουλο chef, κ. Στράτο Ιωσηφέλλη και την chef κα Ελπίδα Χαραλαμπίδου να παρουσιάζουν ξεχωριστές συνταγές όπως πίτα με χειροποίητο παραδοσιακό φύλλο Βέργας, χαλβά γιαουρτιού με άρωμα buraki flavor, ρυζόπιτα κ.ά.