Τι θα δούμε στην Xenia 2018

Α Decrease font Enlarge font
Τι θα δούμε στην Xenia 2018

Η Xenia 2018 είναι η μοναδική premium και 100% στοχευμένη έκθεση στον ξενοδοχειακό κλάδο. Από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου, σε έναν χώρο 50.000τ.μ., 550 εκθέτες αναπτύσσουν τα εκθέματά τους που αφορούν πέντε μεγάλους θεματικούς τομείς: Κατασκευαστικός τομέας (κατασκευή, διακόσμηση, ανακαίνιση, ενέργεια και αυτοματισμοί κτιρίων), Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός, Digital Technology, Τρόφιμα & Ποτά, Εξοπλισμός εστίασης.

Η Xenia 2018 αποτελεί το ιδανικό σημείο για τους επιχειρηματίες του κλάδου της διαμονής που θέλουν να προχωρήσουν σε ανακαίνιση, επέκταση και βελτιστοποίηση της λειτουργίας των μονάδων τους, να βρουν τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Οι προμηθευτικές εταιρείες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους ανά κλάδο και ο επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει μια συνολική εικόνα για τις καινοτόμες λύσεις που διατίθενται στην ελληνική αγορά και αντίστοιχα να προγραμματίσει τις επενδυτικές του επιλογές έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στους πελάτες του. 

Εκτός όμως από την εμπορική φύση της, η Xenia 2018 είναι ταυτόχρονα και ένα διαδραστικό φόρουμ καινοτομιών. Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα λάβουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τις παγκόσμιες τάσεις του τουριστικού κλάδου, βοηθώντας τους να αντιληφθούν προς ποιά κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν οι επενδυτικές τους επιλογές.

Καινοτόμα προϊόντα

Στην Xenia 2018 συμμετέχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες προμηθευτές του κλάδου της τουριστικής βιομηχανίας και καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Camping. Ουσιαστικά, οι 40.000 επαγγελματίες που αναμένεται να επισκεφθούν φέτος την έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Το Xenia News παρουσιάζει επιλεκτικά εταιρείες από διάφορους κλάδους που συμμετέχουν στην έκθεση, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ αναγράφεται και το περίπτερο που βρίσκονται προκειμένου στοχευμένα πλέον να τους αναζητήσετε.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο Digi Hotel, εξειδικευμένοι ομιλητές θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους στην πορεία τους προς τον ολιστικό ψηφιακό μετασχηματισμό που απαιτεί η νέα εποχή. Στο Hall 1, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν μια πλήρως δομημένη και λειτουργική εγκατάσταση 445 τ.μ., το Hotel Megatrends, στην οποία θα έχουν ενσωματωθεί οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, design και αειφορίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους «City Hotel Room», «City Hotel Lounge», «Co-Working area», «Escape Resort Spa» και «Escape Resort Room».

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιεί το 2 Διεθνές Forum Φιλοξενίας, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει στους ξενοδόχους πρόσβαση στους κύριους διαύλους ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.