Φυτεμένα δώματα με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της egreen ZinCo

Α Decrease font Enlarge font
Φυτεμένα δώματα με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της egreen ZinCoΞενοδοχείο Amanzoe, Πόρτο Χέλι

Θα θέλατε να είστε στην αιχμή της σύγχρονης «πράσινης» αρχιτεκτονικής; Να διαμορφώσετε μια νέα ταυτότητα, να προβάλλετε την ελληνική φύση, και στο δώμα του ξενοδοχείου σας να κυριαρχεί η λεβάντα, το δενδρολιβανο και το φασκόμηλο; Θα θέλατε να μεταμορφώσετε το δώμα ή τους εξώστες σε κατάφυτους κήπους και να αναβαθμίσετε την εμπειρία των επισκεπτών σας;

Η egreen ZinCo πρωτοπορεί στην ολοκληρωμένη τεχνολογία φυτεμένων δωμάτων στον ξενοδοχειακό κλάδο. Παρέχει τεχνογνωσία και εξειδικευμένες λύσεις για την αισθητική, περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση νέων & υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων για περισσότερα από 45 χρόνια. Τα πολυλειτουργικά συστήματα φυτεμένων δωμάτων ZinCo Floradrain® έχουν εφαρμοστεί στις σύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα:

IKOS DASSIA, Κέρκυρα, 2018 

OLEA ALL SUITE HOT EL & SPA, Ζάκυνθος, 2018

SANI CLUB & SANI DUNES, Χαλκιδική, 2017

CLUB MEDITERRANEE, Γρεγολίμανο, 2015

ΑΜΑΝΖΟΕ, Πόρτο Χέλι, 2011

DOMOT EL XENIA, Βόλος, 2010

Η ολοκληρωμένη τεχνολογία egreen ZinCo εξελίσσεται, αναδεικνύοντας τη νέα τάση στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική και στην αναβάθμιση του κτιριακού δυναμικού των ξενοδοχείων. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη το 2013 από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η εφαρμογή φυτεμένου δώματος με το σύστημα υποδομής ZinCo Floradrain FD 40-E μειώνει τα ψυκτικά και θερμικά φορτίων 19.1% και 11.4% κατ’ ελάχιστο αντίστοιχα στις ανάλογες εποχές.

Τα εξειδικευμένα συστήματα egreen ZinCo, Floradrain®, Fixodrain®, Protectodrain®, Aquatec®, Urban Climate Roof® συμβάλλουν στη διαχείριση των ομβρίων μέσω της υψηλής αποθηκευτικής τους ικανότητας σε νερό ≥ 40l/m2, αυξάνουν τη θερμοχωρητικότητα και μειώνουν τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος. Παράλληλα, εξασφαλίζουν μειωμένες ανάγκες για την άρδευση και τη συντήρηση για την άμεση απόσβεση του αρχικού κόστους εφαρμογής. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το φυτεμένο δώμα που θα δώσει μια νέα οικολογική «πράσινη» ταυτότητα στο ξενοδοχείο και θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική και ενεργειακή διαχείρισή του.

www.egreen.gr

 

Βρείτε μας στο Hall 2 στο Περίπτερο A13 στην Xenia 2018