Εξειδικευμένα συστήματα γυαλιού για ξενοδοχεία

Α Decrease font Enlarge font
Εξειδικευμένα συστήματα γυαλιού για ξενοδοχείαΝίκος Κοντός, Γενικός διευθυντής IALONET

Τα πτυσσόμενα γυάλινα φύλλα, τα γυάλινα κάγκελα και υαλοπετάσματα είναι αρχιτεκτονικά συστήματα που χρησιμοποιούνται πολύ στα ξενοδοχεία καθώς επιτρέπουν την επέκταση ή το διαχωρισμό χώρων εύκολα και γρήγορα, είναι ασφαλή και ταυτόχρονα αφήνουν το φως και τη θέα να ενσωματώνεται με τον εσωτερικό χώρο. Η Ialonet εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες παράγει εξειδικευμένα συστήματα γυαλιού, αποτελώντας πλέον ηγέτη στην αγορά. Ο Γενικός Διευθυντής της Ialonet Νίκος Κοντός περιγράφει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της αλλά και τις αρχιτεκτονικές τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς.

Med-Parga Restaurant, Πάργα

Med-Parga Restaurant, Πάργα


Η Ialonet είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει αρχιτεκτονικά συστήματα γυαλιού και αλουμινίου, τα οποία είναι ιδαίτερα δημοφιλή στα ελληνικά ξενοδοχεία. Ποιά είναι τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα;

Πράγματι η IALONET, ως μια εταιρεία που ειδικεύεται στα αρχιτεκτονικά συστήματα και εξαρτήματα γυαλιού, παρέχει καινοτόμες αλλά και αποτελεσματικές λύσεις που έχουν εφαρμογή τόσο σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Για την κάλυψη αναγκών των ελληνικών ξενοδοχειακών μονάδων, η IALONET μέσα από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων και προϊόντων καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες δομικών εφαρμογών, εναρμονισμένα με την αισθητική του εκάστοτε χώρου.

Τα πτυσσόμενα γυάλινα φύλλα αποτελούν την πλέον δημοφιλή επιλογή για επέκταση ή διαχωρισμό ενιαίων χώρων, αναδεικνύοντας την εξαιρετική θέα των ξενοδοχειακών μονάδων. Κινητά φύλλα με parking ή μεντεσέδες, με πλαίσιο ή χωρίς, μονούς ή διπλούς υαλοπίνακες, θερμοδιακοπή αλλά και με μια πληθώρα αξεσουάρ, είναι η πρώτη επιλογή για όλους τους χώρους.

Επίσης τα γυάλινα στηθαία αποτελούν την πιο σύγχρονη και ασφαλέστερη πρόταση για τα ελληνικά ξενοδοχεία. Τα προφίλ αλουμινίου μας είναι σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν εύκολη τοποθέτηση σε ταχύτατους ρυθμούς καθώς και ασφάλεια χάρη στο σχεδιασμό τους και τη χρήση των κατάλληλων παρελκόμενων για κάθε πάχος γυαλιού.

Επιπλέον όλα μας τα προφίλ μπορούν να επεξεργαστούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, ανοδίωση και απόχρωση. Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, προσφέρουμε μεγάλη ευελιξία επιλογών στους πελάτες μας με προτεραιότητα την ασφάλεια και την καινοτομία ενώ σε όλα τα προϊόντα αντανακλάται η προσωπική μας φροντίδα.

Ποιές είναι οι νέες τάσεις στα αρχιτεκτονικά αυτά προϊόντα σε ό,τι αφορά την αγορά των ξενοδοχείων;

Η τάση στις ξενοδοχειακές μονάδες είναι να χρησιμοποιούν συστήματα με πολύ λεπτά προφίλ. Τα ανασυρόμενα παράθυρα εξυπηρετούν τον συγκεκριμένο σκοπό καθώς συνδυάζουν τη χρηστικότητα με τη μεγάλη διαφάνεια που παρέχουν οι υαλοπίνακες, αναδεικνύοντας έτσι την απαράμιλλη θέα των ξενοδοχείων.

Η IALONET αφουγκράστηκε την ανάγκη αυτή και ανέπτυξε δύο κατηγορίες συστημάτων με αντίστοιχες εμπορικές ονομασίες GUILLO UP – GUILLO DOWN.

Παράλληλα οι ανάγκες για ηχομόνωση και θερμομόνωση ενσωματώθηκαν σε ένα επιτυχή συγκερασμό στα συστήματα των πτυσσόμενων γυάλινων φύλλων.

Με αυτόν τον τρόπο οι ξενοδοχειακές μονάδες διαμορφώνουν τους χώρους ανά περίπτωση χωρίς όμως να στερούνται της αισθητικής που προσφέρει η διαφάνεια των υαλοπινάκων.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας;

Αναμφισβήτητα τα πτυσσόμενα γυάλινα φύλλα και γυάλινα στηθαία. Πρόκειται για συστήματα που δημιουργήθηκαν από την ίδρυση της IALONET, με τα οποία γίναμε ευρέως γνωστοί και έχουν αφομοιωθεί από τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ βρίσκουν πολλές εφαρμογές και ανταποκρίνονται άψογα στις απαιτήσεις της ελληνικής και όχι μόνο, αγοράς.

Επιπλέον παράγουμε Inox εξαρτήματα γυαλιού (μεντεσέδες-αποστάτες), για τα οποία πολλοί πελάτες μας προτιμούν. 

Τι πρέπει να προσέξουν οι τελικοί καταναλωτές κατά τη διαδικασία επιλογής συστημάτων γυαλιού-αλουμινίου; 

Συνήθως οι πελάτες μας είναι εταιρείες που είτε αναλαμβάνουν μεγάλα έργα ή είναι έμπειροι κατασκευαστές. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξοικειωμένοι με τα συστήματα μας και έχουν γνώση των δυνατοτήτων και της καταλληλότητας ανά περίπτωση.

Ωστόσο το Μηχανολογικό Τμήμα της IALONET, είναι επανδρωμένο με καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο μέσω της προσωπικής ενασχόλησης συμβουλεύει τους κατασκευαστές, και προτείνει λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιπλέον για τα συστήματα μας παρέχουμε εγγύηση ώστε να γίνεται σωστή εγκατάσταση αλλά και συντήρηση. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Με τους παραπάνω τρόπους εξασφαλίζουμε ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών αλλά και στις προσδοκίες μας.

www.ialonet.com

 

Βρείτε μας στο HALL 2  στο Περίπτερο A32-B34 στην Xenia 2018